muziek
24 april 2024 - 08:18
Deel dit artikel:

VV Maarheeze verovert tweede plek en heeft zicht op promotie

VV Maarheeze heeft zondag met 1-0 van SVSH gewonnen en verovert daarmee de tweede plek op de ranglijst van de 4de klasse.

cranendonck24
  / / Redactie

Op een koud en winderig sportpark De Romrijten in Maarheeze stonden zondag de nummers drie en twee tegenover elkaar. Zowel VV Maarheeze als SVSH moesten enkele dragende spelers missen vanwege blessures.

In de beginfase was het een beetje aftasten voor beide teams. SVSH had veelal de bal, maar Maarheeze was gevaarlijker voor het doel van SVSH. Enkele malen moest de keeper van SVSH handelend optreden bij schoten van Cas Baudion, Braiem Verhoeven en Ralf van Beek. Pas in minuut 45 moest Keeper Jarno Nijssen van VV Maarheeze optreden bij een schot in de korte hoek van Stefan Maas, speler van SVSH.

Zo gingen beide teams met een 0-0-stand de kleedkamers in. Na de pauze eenzelfde beeld. SVSH veel aan de bal, VV Maarheeze gevaarlijk in de counter. Zo ging een lob van Cas Baudion maar net over het doel.

In de 63ste minuut viel de enige treffer. Ralf van Beek kroonde zich tot matchwinner. Hij schoof de bal bekwaam onder de doelman van SVSH door. Enkele minuten later had Cas Baudion de score kunnen verdubbelen, maar faalde. SVSH kwam steeds sterker opzetten en dit resulteerde in minuut 74 in een kopbal die net naast ging.

Een aantal minuten voor tijd kwam VV Maarheeze goed weg bij een schot van SVSH in het zijnet. De thuisploeg trok uiteindelijk de overwinning over de streep, met veel inzet en werklust. Deze overwinning was een overwinning van het collectief. VV Maarheeze staat nu op plek twee, met drie punten voorsprong op nummer drie.