Luister
muziek
29 april 2024 - 08:50
Deel dit artikel:

Definitief einde van Offroad Budel, stichting opgeheven: 'Houdoe en bedankt'

Ruim tien jaar na de eerste editie van Offroad Budel is nu besloten om er definitief een eind aan te breien. De stichting is opgeheven.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

In oktober 2013 is de eerste editie van Offroad Budel georganiseerd. "Dat dit zo’n succes zou worden, hadden we niet durven dromen", vertelt de organisatie. "Iedere editie hebben we ons best gedaan om een nog mooier 4X4-weekend te organiseren. Dit was niet altijd even makkelijk, maar we zijn er trots op dat het steeds is gelukt. Helaas bleek vorig jaar dat het met het huidige milieubeleid niet mogelijk was om Offroad Budel 2023 te organiseren." Daarom ging er een streep door de 2023-editie, al was er nog wel een feest, omdat de band al geboekt was.

Offroad Budel keert niet terug

"De afgelopen periode hebben we verschillende opties onderzocht. We zijn helaas tot de conclusie gekomen dat er geen geschikt alternatief is", zegt de organisatie. "Met pijn in ons hart hebben we daarom besloten om Stichting Offroad Budel op te heffen. We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan alle mooie herinneringen."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie