Luister
muziek
14 april 2024 - 15:50
Deel dit artikel:

B&W en OCC-bestuur duiken in de wereld van Stafa Group

Op dinsdag 26 maart 2024 namen de burgemeester, wethouders en het bestuur van Ondernemerscontact Cranendonck (OCC) een kijkje achter de schermen bij StafaGroup in Maarheeze. Ze werden warm onthaald door directeur Joep van Gool, die hen meenam in een boeiende presentatie, gevolgd door een rondleiding door het bedrijf aan Den Engelsman.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Stafa, wat staat voor Standard Fasteners, begon in 1977 als een familiebedrijf dat handelde in bouten en moeren. Door de jaren heen heeft Stafa zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in allerlei soorten bevestigingsmaterialen, waarbij maatwerk en onderscheidende services centraal staan. Het is een wereldspeler en de grootste onafhankelijke voorraadhoudende importeur van Nederland. Stafa loopt voorop in de sector en zet duurzaamheid hoog op de agenda.

De bestuurders werden getrakteerd op leuke feitjes. Wist je bijvoorbeeld dat het bedrijf jaarlijks meer dan 10 miljoen kilo goederen verstuurt? Dat is net zo zwaar als de Eiffeltoren! De bestuurders konden met eigen ogen zien hoe de orders worden verpakt en waar de kwaliteitscontroles plaatsvinden. Er was ook veel aandacht voor het werk dat door inzet van mensen in sociale werkplaatsen wordt gedaan.

Na deze uitgebreide bedrijfspresentatie bedankten zowel de gemeente als het OCC Joep van Gool voor zijn gastvrijheid met een mooi aandenken.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie