Luister
muziek
29 april 2024 - 13:48
Deel dit artikel:

Deze oplichtster maakte 84- en 88-jarige vrouw en man slachtoffer in Budel en Boxtel

De politie heeft foto's gedeeld van een vrouw die een portemonnee stal en pinfraude pleegde. Dit gebeurde in Budel en Boxtel. Het gaat waarschijnlijk om dezelfde dader.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Politie
Advertentie

Wie herkent de vrouw die hier op de Rechterstraat in Boxtel staat te pinnen met een bankpas die niet van haar is, maar van een 88-jarige inwoner van Boxtel? Dat vraagt de politie zich af. Tip als je weet wie dit is of als je weet waar zij is: Bel 0800-6070 of anoniem naar 0800-7000. Hoogstwaarschijnlijk heeft de vrouw een 84-jarig slachtoffer gemaakt in Budel.

De 88-jarige man is zeer waarschijnlijk tijdens boodschappen doen slachtoffer geworden van een zakkenroller, waarbij even daarvoor zijn pincode is afgekeken. Niet veel later staat deze vrouw met de bankpas van de man te pinnen bij de geldmaat op de Rechterstraat.

Dezelfde dader?

In Budel overkwam een 84-jarige vrouw hetzelfde. Tijdens het winkelen werd zeer waarschijnlijk haar portemonnee uit haar tas gestolen, waarbij ook eerder al de pincode moet zijn afgekeken. De vrouw die op de Markt in Budel geld pint met de pas van de 84-jarige vrouw lijkt erg veel op de vrouw die ook in Boxtel heeft toegeslagen.

De politie heeft sterke vermoedens dat het hier om dezelfde oplichtster gaat. "Help mee haar te stoppen voor ze nog een keer toeslaat", roept de politie op. Heb je tips, bel dan 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie